معایب وردپرس+راه حل مشکلات وردپرس

معایب وردپرس

وردپرس به خودی خود هیچ عیب و ایرادی نداره ولی مشکل از اونجا بوجود میاد که با نصب افزونه های زیاد و یا قالب های نال شده (بدون مجوز) می خواهیم کمی صرفه جویی بیشتری در طراحی سایت با وردپرس داشته باشیم، یا اینکه زودتر به نتیجه برسیم! بیاید با هم یه سر به رایج ترین معایب وردپرس بزنیم:

تعداد زیاد افزونه های وردپرس

تعداد زیاد افزونه ها (ریشه اصلی معایب وردپرس)

تعداد افزونه های وردپرس ده ها هزار تاست و همینطور در مورد قالب های وردپرس که تعدادشون خیلی زیاده و معایب طراحی سایت با وردپرس از اونجایی شروع میشه که تعداد زیادی افزونه رو بدون اینکه نیاز مبرمی بهشون داشته باشیم نصب می کنیم و خب سایت قاطی میکنه و بهش میگن تداخل افزونه ها.

مثلا برای تامین امنیت وردپرس لازم نیست چند تا افزونه رو با هم نصب کنید که مثلا یکیشون صفحه لاگین وردپرس رو مخفی کنه و یکیشون کلا نزاره که کاربر بفهمه این سایت با وردپرس طراحی شده و …

و همینطور در مورد افزایش سرعت سایت وردپرسی بهتره که یک افزونه عالی و همه کاره پیدا کنید و بقیه کارها رو مثل کاهش حجم تصاویر با فتوشاپ و قبل از آپلود عکس در وردپرس انجام بدید.

در مورد سئو سایت وردپرسی، باز هم بعضیا افزونه های زیادی رو نصب میکنن و فکر میکنن با خرید افزونه های بیشتری کارشون راحت تره ! در صورتی که به بحث امنیت و تداخل افزونه ها دقتی ندارن

اونایی که سایت وردپرسی داشتن میدونن که من چی میگم

حالا بریم سراغ مشکل دوم در سایت وردپرسی

افزونه و قالب نال شده و بدون مجوز

نصب افزونه ها و قالب های نال شده وردپرس (بدون مجوز)

در تعریف قالب و افزونه نال شده ، سایت راست چین متن زیر رو نوشته :

قالب های نال شده در واقع نسخه های غیرقانونی یک قالب پولی هستند که به صورت غیرقانونی در اینترنت با قیمت پایین تر یا بصورت رایگان فروخته می شود.

که متاسفانه بعضی از شرکت های طراحی سایت در کرج و یا اشخاص رو دیدم که این کار رو انجام میدن و برای صرفه جویی در هزینه ها (اونم نهایتا 500 هزار تومان در هر سایت وردپرس) میان و به جای خرید قانونی قالب و افزونه وردپرس از سایت راست چین و یا سایت ژاکت ، از نسخه های غیراورجینال اونها استفاده میکنن که معایب و مشکلات زیادی رو در بحث امنیت وردپرس ، سئو وردپرس ، سرعت وردپرس و آپدیت های منظم وردپرس ایجاد میکنه که بحث مفصل این معایب رو میتونید از سایت راست چین بخونید.

 

معایب وردپرس از نظر ماندگار وب

راستش هر چی گشتم یه عیب درست و حسابی از وردپرس تو این صفحه از ماندگار وب پیدا کنم موفق نشدم! البته تو بخش کامنت ها هم دوستان جواب داده بودن و من نیازی نمیبینم بیشتر این بحث رو کش بدم!

فقط چند تا از کامنت های جالب زیر این پست رو اسکرین گرفتم که براتون میزارم ببینید:

معایب وردپرس و راه حل اونها

آیا معایب وردپرس را قبول دارید؟

راه حل معایب وردپرس

همونطور که گفتم وردپرس خودش عیبی نداره و کافیه دو موردی که گفتم رو رعایت کنید. البته برای تکمیل بحث پیشنهاداتی دارم :

 

افزونه های پیشنهادی مرشینا برای وردپرس

چهار بحث مهم در طراحی سایت عبارتند از : زیبایی ، امنیت ، سئو و سرعت سایت که برای هر کدوم از این ها یک افزونه کافیه

1- المنتور پرو (یک افزونه و هزار امکانات)

المنتور Elementor افزونه ای هست که شما رو از هزار افزونه دیگه برای زیبایی سایتتون بی نیاز میکنه و کار طراحی سایت با وردپرس رو خیلی راحت تر و پیشرفته تر کرده

2- وردفنس (محبوب ترین افزونه امنیتی وردپرس)

با اینکه سال ها از پلاگین All in one برای امنیت وردپرس استفاده می کردم ولی بعد از آشنایی با قدرت وردفنس دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیمونه

3- سئو وردپرس با یواست سئو پرمیوم

این افزونه برای وردپرس کارها نیاز به معرفی نداره و تقریبا تمام رقیبای خودش رو کنار زده. البته افزونه های جانبی هم برای سئو ویدیو و لوکال سئو داره که اونا هم عالین

4- wp Rocket موشک سرعت سایت

خب افزونه های زیادی رو در طول این سال ها که با وردپرس کار کردم ، برای افزایش سرعت امتحان کردم ولی این wp Rocket از همه شون بهتر و کامل تر بود

نکته مهم تا یادم نرفته 💡 کانفیگ (تنظیمات درست) این افزونه ها خیلی مهمه و پیشنهاد میکنم حتما از جایی بخرید که آموزش هم داشته باشن. در صورت کانفیگ اشتباه افزونه ای مثل افزونه ی سرعت یا امنیت خودش باعث مشکلات جدید وردپرس میشه، که حالا دوستان میگن معایب وردپرس! در صورتی که ربطی به اون بنده خدا نداره 😀

 

قالب های پیشنهادی مرشینا برای وردپرس

پیشنهاد من برای قالب های خوب وردپرس اینه که فقط از راست چین و یا ژاکت بخرید و در بین تمام قالب ها برید سراغ قالب های پرفروش. قالب های پرفروش امتحانشون رو پس دادن و در طول چند سال مدام آپدیت شدن پس هم پیشرفته ان و هم بروزرسانی خوبی دارن مثل قالب وودمارت برای سایت های فروشگاهی و یا قالب بی تم برای سایت های شرکتی و شخصی.

پیدا کردن این افزونه ها و قالب ها هم کار راحتیه ، کافیه تو گوگل اسمشون رو به فارسی سرچ کنید و از بین لینک ها وارد ژاکت و یا راست چین بشید همین! 

راه حل های کلی برای جلوگیری از معایب وردپرس

البته چند مورد مهم دیگه هم هست که ربطی به وردپرس نداره و باید در تمام پروژه های طراحی سایت رعایت بشه که مهمترین اونها رو عرض می کنم :

1- عدم استفاده از هاست رایگان

لطفا و خواهشا از هاست رایگان برای طراحی سایت استفاده نکنید ! مخصوصا اگه سایت براتون مهمه و میخواهید باهاش سال ها کار کنید. چون هاست های رایگان پشتیبانی و بکاپ منظم ندارن و از کیفیت و سرعت و امنیت مطلوبی برخوردار نیستن. پیشنهاد من برای خرید هاست شرکت میهن وب هاست هست.

2- عدم استفاده از SSL رایگان

این مورد هیچ ربطی به وردپرس نداره و الان SSL رایگان کلا از کار افتاده و سایت هایی که هنوز دارن از اس اس ال رایگان استفاده میکنن ، دچار ارور شدن.

اگه خود مقاله هم ایرادی داره تو نظرات بگید تا اصلاحش کنم و یا نکات مهم دیگه رو بهش اضافه کنم

فیلم زیر در اینستاگرام مرشینا منتشر شده و اینجا هم گذاشتم که تو 3 دقیقه کل ماجرا رو خلاصه ببینید:

5/5 - (4 امتیاز)

مطالب مرتبط

فهرست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *